Skip links
  • Dezvoltare parcuri eoliene. Peste 250 de fundatii de turbine eoliene.

  • Lucrari Speciale Si Spitale. Constructii Noi Si Restaurare Cladiri Istorice

  • Proiectare pentru diverse tipuri de lucrari civile si industriale, parcuri eoliene, etc

  • Utilaje de constructii din parcul propriu pentru lucrari rapide si de calitate

Un partener de incredere pentru constuctii civile si industriale. Facem fata oricarei provocari.

23
Ani de experiență

Cluj Napoca,Strada Taietura Turcului, Nr.47

— Crestere si dezvoltare continua

Despre Noi

LUCA PREST

Filosofia firmei de constructii Luca Prest se circumscrie motto-ului  ”respect pentru constructii” iar toate actiunile noastre se indreapta in aceasta  directie.

Suntem in masura sa gasim cea mai buna rezolvare a planurilor si proiectelor dumneavoastra, de la proiectare pana la executia la cheie a proiectelor. Calitatea serviciilor noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale. SC Luca Prest SRL acorda atentie deosebita clientilor oferindu-le solutii optime pentru constructii civile si industriale, folosind materiale de cea mai buna calitate, echipamente de constructie performante si o echipa competenta si profesionista.

Ce ne recomanda ​

Relatia stransa cu clienţii

Suntem structurati sa ne respectam clientii, respectiv sa tratam cu profesionalism si seriozitate fiecare proiect in parte pentru ca, de ce nu, sunt cea mai buna carte de vizita a unei firme de constructii.

Dezvoltarea companiei

Cautam sa ne adaptam continuu la cerintele pietii, sa ne eficientizam personalul si utilajele si sa ne crestem cifra de afaceri de la an la an pentru a ne crea un nume si un renume pe piata constructiilor pe plan national.

Seriozitate

Am reusit sa ne formam o echipa de incredere si cu simt de raspundere care sa reprezinte intocmai filozofia Luca Prest astfel incat sa putem garanta cea mai buna calitate clientilor si beneficiarilor nostri.

Rezultatele

Sunt cele care intaresc filozofia companiei si sunt cele care vorbesc cel mai bine despre calitatea firmei Luca Prest. Va invitam sa accesati pagina PROIECTE pentru a vedea in imagini cele mai recente lucrari.

Servicii

LUCA PREST

Pentru a ramane competitivi pe piata constructiilor, societatea Luca Prest ofera o gama cat mai variata de servicii, putand realiza astfel proiecte de amploare, de o calitate superioara si in timpul impus de beneficiari.

23
Ani de
experienta

Luca Prest a contribuit la construcția unor mari parcuri eoliene din Romania, oferind servicii de calitate pentru clienți precum CEZ Romania, Verbund Energy, VESTAS, GDF Suez, și alții. Echipa noastră se adaptează cerințelor clienților, respectând termenele și asigurând o calitate înaltă a lucrărilor.

23
Ani de
experienta

Proiectele de constructii executate de Luca Prest sunt realizate si vor fi realizate la cele mai inalte standarde calitative, datorita materialelor de calitate folosite si a gamei variate de utilaje disponibile pentru astfel de lucrari. Pana in prezent, Luca Prest s-a angajat in constructii de drumuri, constructii rezidentiale de tip imobil de locuinte, case unifamiliale, reabilitarea cladirilor de tip monument istoric sau constructia spitalelor.

23
Ani de
experienta

Luca Prest oferă servicii complete de proiectare pentru diverse lucrări civile, industriale și speciale, inclusiv parcuri eoliene. Ne asumăm același angajament pentru orice proiect, respectând cu atenție toate etapele de proiectare și consultându-ne strâns cu clienții pentru a atinge cele mai înalte standarde.

23
Ani de
experienta

Dispunem de un parc logistic de utilaje si echipamente propriu care ne ajuta sa dezvoltam proiectele la care lucram intr-un timp optim. Parcul logistic ne permite sa efectuam lucrari complete de excavari, transporturi, constructii, etc. indiferent ca este vorba de un proiect rezidential, de amenajari de drumuri, lucrari de constructii pentru parcuri eoliene sau chiar lucrari speciale pentru cladiri.

Proiecte

Exploreaza portofoliul nostru

Cu o experienta vasta pe piata de constructii din Romania, Luca Prest ofera doar profesionalism si seriozitate indiferent de domeniul de constructii in care activati.

This website uses cookies to improve your web experience.